joi, 30 mai 2013

Nu ştiu cum se vor descurca la examene, nu ştiu cum se vor descurca în viaţă, dar ştiu cum să trăiască clipa fericirii , cum să se bucure de ultimele momente ale copilăriei fără prea multe griji. Asta s-a văzut şi la minunatul spectacol intitulat „Balul Majoratului” pe care promoţia 2013 a absolvenţilor Liceului „A.T.Laurian” din Agnita l-a prezentat la Casa de Cultură „Ilarion Cocişiu”.
A fost un spectacol în care s-au îmbinat armonios talentul, imaginaţia şi buna dispoziţie, un spectacol al tinereţii şi bucuriei, cu dans, muzică, umor, scenete, momente artistice filmate şi nelipsitul concurs în care 8 perechi s-au întrecut pentru  a-şi demonstra calităţile.
Un juriu imparţial, format din elevi şi profesori a notat prestaţia concurenţilor care au trebuit să-şi etaleze cunoştinţele, talentul şi abilităţile dar mai ales spontaneitatea şi farmecul.
Înainte de premierea câştigătorilor, pe scenă au fost invitaţi cei 91 de elevi, viitori absolvenţi care au fost premiaţi cu câte o floare şi cu aplauzele colegilor şi  părinţilor.

Spectacolul s-a încheiat cu ovaţii şi aplauze prelungite pentru Monica Burnete şi Florian Moga, încununaţii câştigători ai concursului.

A fost un spectacol frumos, organizat de elevii pentru ei, pentru profesori şi pentru părinţi şi aplaudat de toţicei prezenţi.
În culise au transpirat şi s-au agitat cu folos profesorii Niculina Petran Olaru, Dan Bârsan şi Vecerzan Florin, artizanii acestui moment frumos din viaţa elevilor de la Liceul A.T.Laurian din Agnita.
I Bârsan