joi, 30 ianuarie 2014

La început de an 2014, Crucea Roșie Subfiliala Agnita și-a premiat voluntarii pentru eforturile depuse în primul an de activitate.

În cadrul Galei anuale a Crucii Roșii Agnita de la începutul lunii ianuarie au fost înmânate diplome tuturor voluntarilor pentru îndeplinirea cu succes a tuturor acțiunilor umanitare desfășurate în 2013. În ceea ce privește titlul de Voluntarul anului, acesta a revenit deopotrivă Magdei Ignat și lui Bogdan Albu. Deși implicarea în activități a fost la fel din parte tuturor voluntarilor, criteriul de departajare în decizia desemnării câștigătorilor l-a reprezentat numărul total de ore petrecute la acțiunile desfășurate de Crucea Roșie Subfiliala Agnita.
”Am încheiat cu succes primul an de activitate, iar faptele bune și implicarea trebuie răsplătite. Le mulțumesc tuturor voluntarilor pentru eforturile depuse în 2013 și colaboratorilor pentru că au înțeles necesitatea existenței Crucii Roșii la Agnita. Mă bucur că suntem o echipă de încredere în serviciul umanitar care în continuare va desfășura activități din ce în ce mai frumoase și necesare comunității”, a declarat Paul Hîrțoagă, directorul Crucii Roșii Subfiliala Agnita.
Cu ocazia aceleiași gale, voluntarii au primit câte un Certificat de Apreciere “pentru entuziasmul și dedicarea cu care s-au implicat în acțiunile de voluntariat organizate în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului” desfășurată în mai 2013.

Crucea Roșie, Subfiliala Agnita