joi, 28 februarie 2013



 
Exista un loc in care educatia, distractia si aventura se intalnesc in cel mai fericit mod: 
FERMA-SCOALA CORNATEL.


EDUCAŢIE: Aici, copiii pot vedea in realitate animale domestice si pasari de curte pe care pana acum le-au vazut doar in cartile cu poze:  cai, ponei, magarusi, capre, vacute, porci, gaini, ratuste, pui de gaina, insusindu-si in mod practic notiuni despre acestea. Mai mult decat atat, pot interactiona cu animalele sub supravegherea monitorilor de ferma – le pot hrani, mangaia, mulge sau calari. Noi, parintii, stim cat de important este pentru copiii nostri sa invete intr-un mod practic  si atractiv, dincolo de peretii regizi ai unei sali de clasa, dincolo de sistemul standard de invatamant - petrecand o zi in aer liber, la iarba verde. Ferma noastra este pregatita sa-si intampine oaspetii – fie copii insotiti de parinti, fie grupuri organizate (scoli sau gradinite).
DISTRACTIE: Pe cei mici ii asteapta un loc generos de joaca in aer liber, in care se pot catara si-si pot perfectiona echilibrul, leagane, o groapa de nisip si doua ateliere in care pot fi organizate activitati creative. De asemenea, avem un spatiu interior de joaca amenajat in stil rustic. Educatorii si insotitorii grupurilor isi pot organiza activitatile in aer liber cum cred de cuviinta, beneficiind de toata infrastructura fermei, precum si de ajutorul personalului fermei.
AVENTURA: Circuitul nostru de multiaventura proiectat special pentru copii este atractia nr. 1 pentru micii temerari. Inarmati cu echipament de protectie (casca si centura de siguranta), cei mici vor invata sa se catere pe rocodrom (panou de catarare) si sa parcurga traseele cu diferite grade de complexitate. Aici este locul ideal in care se pot organiza competitii individuale sau pe echipe.

Va asteptam cu drag!