Dar în timpul în care clădirea a devenit nefuncţională şi agniţenii duc dorul ansamblurilor „Cununa” şi „Hârtibaciul” acestea nu şi-au redus activitatea, repetiţiile au continuat ,numai că spectacolele au fost prezentate pe alte meleaguri de unde s-au întors cu premii şi inimile pline de bucurie pentru aplauzele binemeritate.
În luna mai ansamblul „Cununa„ și grupul vocal condus de Doina Părău au oferit un spectacol de excepție la Festivalul Hârtibăcenilor de la Roșia.
În luna iunie i-au încântat pe olteni la festivalul Vară Pieleșteană motiv pentru care au fost invitați și în luna iulie la festivalul „Obiceiuri de vară„ organizat în Craiova, lângă Pielești.
Luna august a fost lună plină. Au jucat, au cântat și au fost premiați pentru originalitate și cântece ritualice la Călimănești, au primit diplome la festivalul „Florile Govorei”, au încântat publicul din Târnăveni la Zilele orașului, și au făcut cinste festivalului „Toamnă studențească” la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.
În luna octombrie, după un spectacol minunat la Roșia de „Ziua Fermierului”, a doua zi au făcut un spectacol complet în Ruja, cu Dansul Generațiilor în cadrul Zilelor Culturale ale jud. Sibiu (ediția de toamnă).
Din păcate pentru agnițeni, de 1 Decembrie nu vor avea parte de spectacol la Casa de Cultură. Din fericire pentru ansamblu, membrii acestuia vor sărbătorii Ziua Națională a României pe meleaguri italiene, respectiv în Verona unde vor încânta comunitatea românească într-o sală cu 3000 de locuri.
În toată această activitate intensă Ioan Sârbu i-a avut alături pe profesoara Doina Părău și pe conducătorul orchestrei Ioan Vâștea. Cei trei n-au desfășurat numai activități artistice ci și toate activitățile administrative ale Casei de Cultură, drept care merită felicitări și urări de succese în continuare.