duminică, 30 iunie 2013

   „  Un turneu de nota 10+ unde organizatorii au creat o atmosfera extraordinara pentru copii si insotitori.Vom reveni cu siguranta la Agnita”(Marian Calin-Reghin)
 „A fost minunat!Copii meritau asa ceva!Despre organizare nu pot spune prea multe.M-a enervat faptul ca totul era perfect.........BRAVO AGNITA”(Adi Lazaroiu-Targoviste)
„Felicitari organizatorilor care au reusit sa mute,macar pentru o zi,capitala tenisului de masa romanesc in inima Transilvaniei! Agnita,CHAPEAU!!!”(Marius Barac-Sibiu) 
„In cei 35 de ani de cand practic acest minunat sport nu am intalnit nicaieri in tara un turneu de copii ca la Agnita!Organizatorii au reusit sa creeze o atmosfera cu totul speciala pentru participanti,insotitori si sustinatori,o adevarata lectie de fair-play si respect fata de tinerii iubitori ai tenisului de masa din Romania.BRAVOOOO Agnita!”(Farkas Gabor-Tg.Mures,fost jucator profesionist)
Aprecierile favorabile facute de oaspetii nostri ne fac sa intelegem ca eforturile noastre,ale organizatorilor, nu au fost in zadar.Va multumim tuturor!
Pregatit in cele mai mici detalii,turneul de copii de la Agnita din 1 Iunie a reusit sa satisfaca pretentiile tuturor:participanti,insotitori,sustinatori si „spectatori” din toata tara (gratie internetului).
Sala a fost „gatita” in strai de sarbatoare cu ajutorul Primariei si Administratiei locale si a sponsorilor turneului.Va multumim,Domnilor!
Logistica „Joola” asigurata de colegul si  prietenul nostru Beltechi D-tru din Germania a fost impecabila,de talie mondiala!Danke, Emi!
Cazarea si masa asigurata oaspetilor au depasit orice asteptari!Multumim Primariei si administratiei locale din Agnita,multumim sponsorilor care au contribuit la asigurarea bugetului alocat turneului,multumim tuturor oamenilor de bine din micutul nostru oras care ne-au ajutat cu ce au putut :un mar,o ciocolata,o sticla de apa,un suc,un lichiu,...o vorba buna chiar....va multumim tuturor din suflet, DOMNILOR!!!
Turneul in sine a avut parte de momente memorabile:partide frumoase,multe dintre ele foarte disputate,unele foarte echilibrate,jucate pana la ultima minge.Chiar daca „tensiunea” turneului a apasat greu pe umerii micilor competitori,partidele s-au disputat intr-o deplina sportivitate,la final castigand,pe merit,cei mai buni dintre cei buni.Conform asteptarilor,turneul a fost dominat de sportivii din Pitesti(3 locuri I) si Ludus(2 locuri I),centre de traditie in tenisul de masa romanesc pentru copii.Spre marea noastra satisfactie,Alex Nechita,elev in cl a IX a la Liceul „AT Laurian” din gnita a reusit surpriza turneului clasandu-se pe locul 3 la categoria baieti 14-18 ani,devansand multi alti sportivi mai experimentati cotati cu mari sanse la medalii.BRAVO Alex!Felicitari! 
Iata castigatorii pe categorii:
<10 ani="" span="">:
Fete-1.Mihai Bianca(Pitesti)  2.Stanescu Briana(Pitesti)  3.Hribal Larisa(Lupeni)
Baieti-1.Cojocaru Stefan(Suceava)  2.Rosca Mihai((Galanesti)  3.Muntoiu Theodor(Pitesti)
10-14 ani
Fete-1.Moldovan Iulia(Ludus)  2.Opris Dora(Ludus)  3.Ionica Maria(Pitesti)
Baieti-1.Fodor Adrian(Ludus)  2.Farkas Bence(Tg.Mures)  3.Nemaciuc Mihai(Suceava)
14-18 ani
Fete-1.Ene Diana(Pitesti)  2.Iordache Ioana(Pitesti)  3.Pietrariu Amalia(Suceava)
Baieti-1.Stan Dragos(Pitesti)  2.Gros Eduard(Lupeni)  3.Nechita Alex(Agnita)

Festivitatea de premiere a fost pe masura organizarii turneului,primii 3 clasati fiind recompensati cu medalii,cupe si diplome oferite de DJTS Sibiu si articole sportive Joola(palete,huse,mingi,sacose) oferite de dl.Beltechi D-tru.Au fost atribuite diplome de participare tuturor celor inscrisi la turneu,iar Amatur Romania si dl.Beltechi D-tru au acordat cateva premii cu totul speciale:
-echipa cu cele mai bune clasari pe podium- Pitesti(antrenor prof.Pribeagu Claudiu)-1 fileu Joola
-echipa revelatie a turneului- Vatra Dornei(antrenor Marcu Vasile)-1 masa Joola Transporter
-echipa nouatate in Amatur-Agnita-1 cutie mingi Joola 3*(72 buc)
-echipei de organizatori:Csaba Zedler,Paul Oancea si D-tru Nicula pentru promovarea cu succes a tenisului de masa in  regiunea de sud a Transilvaniei.
CS Agnita,prin dl Dragan Emil si Cioca Ionel,au acordat un premiu special celui mai bine clasat jucator de la CS Agnita,Alex Nechita.
La finalul turneului invingatori si invinsi,sportivi si antrenori,spectatori si organizatori au imortalizat acest eveniment printr-o fotografie de grup care va ramane pentru multi dintre cei prezenti la Agnita o amintire de neuitat!
In numele organizatorilor acestui turneu multumim tuturor sportivilor si antrenorilor prezenti la Agnita pentru sportivitatea si profesionalismul de care au dat dovada pe durata desfasurarii turneului si ii felicitam sincer pentru performantele realizate.
Multumim sponsorilor nostrii, Primariei si Consiliului Local dar si locuitorilor orasului Agnita pentru sprijinul acordat in organizarea si desfasurarea cu succes a competitiei si,nu in ultimul rand,multumim din suflet acelor copii din regiunea Hartibaciului care au avut curajul sa participe in premiera la aceasta competitie alaturi de cei mai buni copii din tara!
In nume personal,multumesc infinit acelor oameni de bine care nu ne-au intors spatele nici de data aceasta,dovedind dragoste pentru copii,interes pentru preocuparile lor extrascolare si sustinere pentru activitatea sportiva de masa din orasul nostru.CHAPEAU,domnilor!
A consemnat, Csaba Zedler,organizator.