duminică, 22 decembrie 2013

Societatea Națională de Cruce Roșie Subfiliala Agnita a pregătit câte o supriză dulce tuturor celor care găsesc timp și resurse pentru a-i spijinii pe cei mai puțin norocoși.
La bazarul organizat în cu ocazia sărbătorilor de iarnă, voluntarii Crucii Roșii Agnita au pregătit și au oferit turtă dulce, covrigei și ceai cald în schimbul donațiilor venite din partea agnițenilor care le-au vizitat standul în 13 decembrie.
Cei care doresc în continuare să sprijine acțiunile umanitare ale Crucii Roșii Agnita și o pot face vineri, 20 decembrie, când Bazarul de Crăciun se va deschide din nou de la ora 10.30, în apropiere de Poșta Agnita.
Totoodată, Crucea Roșie Agnita ti-l poae aduce pe Moș Crciun acasă sau la locul de muncă. Moșul poate fi închiriat până în 20 decembrie în schimbul unei donații.
Sumele colectate, atât de la Bazarul de Crăciu câș si din închirierea lui Moș Crăciun vor fi folosiți de Crucea Roșie Agnita pentru pregătirea unor pachete cu alimente și dulciuri care vr fi distribuite copiilor proveniți din familiile defavorizate de pe Valea Hârtibaciului.
B.A.