miercuri, 27 martie 2013


După multe aşteptări, ne bucurăm că în Gazeta Hârtibaciului putem să publicăm articole semnate de Ioan Vulcan-Agniţeanul, un veteran în mass-media, mândru că este agniţean şi iubitor al zonei Valea Hârtibaciului.
Cu vocea lui caldă, melodioasă, a pătruns în casele agniţenilor în anul 1958, prin staţia locală de radio – difuzare, prin difuzoarele care nu lipseau din nici o locuinţă  sau birou fiind cea mai ieftină sursă de informare  şi care timp de două ore transmitea ştiri locale. 
Doar doi ani le-au trebuit celor de la Radio Bucureşti ca să-i descopere calităţile de reporter audio şi din 1960 să-l angajeze pentru a transmite informaţii din centrul ţării şi timp de peste 50 de ani, cineva, acasă ori în birou anunţa „tăceţi că vorbeşte Nelu Vulcan”.
Acum a predat ştafeta ficei sale Carmen Vulcan care i-a moştenit talentul de reporter transmiţând la Radio România Actualităţi ştiri din centrul ţării.
Văzându-i articolele din Tribuna, l-am rugat pe cunoscutul reporter audio să ne devină colaborator ceea ce s-a întâmplat începând cu acest număr, spre bucuria noastră şi satisfacţia cititorilor.
Redacţia Gazeta Hârtibaciului