vineri, 28 martie 2014

Aşa cum ne-am obişnuit, cele mai iubite dintre pământeni primesc la fiecare început de primăvară o avalanşă de  dovezi de dragoste. Soţii, colegii, iubiţii profită de tradiţionala sărbătoare a zilei femeii pentru a le oferi  un plus de bucurie celor sărbătorite. Dar cele mai plăcute daruri,  mai încărcate de emoţie  sunt cele oferite de copii. Sunt dăruite cu bucurie şi primite cu dragoste nemăsurată.
În Agnita, săptămâna premergătoare zilei de 8 martie a fost plină de evenimente dedicate mamelor. În afară de  încântătoarele minispectacole de la grădiniţe, mămicilor şi bunicilor le-au fost oferite momente de bucurie  cu spectacole  organizate de cei mari şi minunat interpretate de copii.
Educatoarele Carmen Naicu şi Ioana Zablău s-au dus cu grupa de prichindei la Casa Seniorilor unde micuţii şi-au încântat mămicile şi bunicile cu cânteece şi cu sceneta „Şase pui şi-o biată mamă”
Sala fostului cinematograf a fost neîncăpătoare pentru mămicile, bunicile şi chiar străbunicile venite la spectacolul prezentat de jucătorii şi cântăreţii pregătiţi de profesorii Ioan Sârbu şi Doina Părău. A fost un spectacol complet, cu  prichindei din grupa pregătitoare încântaţi să joace pe scenă,  cu membrii ai ansamblului Hârtibaciul, aplaudaţi pentru tablourile coregrafice şi pentru cântecele dedicate mamelor şi cu dansuri moderne bine interpretate de elevii de la G.D.Teutsch.  
Doamnele din asociaţia „Casa Seniorilor” invitate la Club au primit în afară de flori, prăjituri şi sucuri şi un minispectacol de poezie şi cântece oferit cu dragoste de grupul vocal de la Şcoala G.D.Teutsch, pregătit de profesoara Doina Părău.  
Au fost zile minunate cu multe flori, cu emoţii şi cu bucurii, pentru mămici şi pentru copii.
I.Bârsan