miercuri, 30 ianuarie 2013

de Zettler Csaba 

Secţia de tenis de masă a Clubului Sportiv din Agnita a păşit în al doilea an de activitate. Bilanţul primului an a fost încurajator pentru toţi membrii clubului, antrenamentele, ambiţia şi perseverenţa determinând progresul vizibil al tuturor copiilor. Participarea la diverse turnee zonale şi naţionale de-a lungul anului trecut, s-a soldat cu un bilanţ pozitiv, fapt evidenţiat de clasamentele de la sfârşit de an ale Amaturului unde copiii noştri se numără printre protagonişti, devansând mulţi jucători cu experienţă la categoriile respective. Începutul anului 2013 ne-a adus deja o mare satisfacţie, cadetul Alex Nechita reuşind să ocupe locul I la turneul de copii desfăşurat în Oraşul Victoria pe data de 5 ianuarie, la secţiunea 14 – 18 ani. Ceilalţi juniori ai lotului agniţean: Rebegel Bogdan, Moldovan Răzvan, Drăgoiu Cătălin şi  Olteanu Sebastian s-au clasat şi ei în prima jumătate a clasamentului. La secţiunea 7 – 14 ani Olteanu Tudor şi Ţerbea Valentin, la prima lor participare au avut prestaţii meritorii clasându-se între primii 8 din 17 participanţi.
Acest lucru a fost remarcat şi de către conducătorii circuitului Amatur care, iată, ne acordă o atenţie deosebită invitându-ne la cele mai importante turnee de copii din ţară, organizate în acest an la Gura Humorului, Bucureşti şi Băicoi. Mai mult de-atât, ca o recunoaştere deplină a activităţii clubului nostru în promovarea tenisului de masă juvenil la nivel naţional, forul de conducere al Amatur România a desemnat oraşul Agnita ca organizator al turneului final pentru copii şi juniori – 2013, „Cupa 1 Iunie”.  Acest lucru constituie o deosebită onoare pentru oraşul nostru şi o mândrie  pentru membrii secţiei de tenis de masă a CS Agnita dar şi o imensă obligaţie faţă de toţi iubitorii acestui sport din ţară, turneul fiind foarte mediatizat la nivel naţional...
Suntem convinşi că, cu sprijinul primăriei oraşului Agnita, al CS Agnita şi al oamenilor de bine din oraş, vom face tot posibilul ca să creem cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea acestui turneu onorând astfel încrederea acordată.
Profităm de această ocazie şi le mulţumim încă odată susţinătorilor noştri constanţi şi eficienţi  acelor oameni de bine, părinţi rude sau prieteni, locuitori ai oraşului Agnita care, de la înfiinţarea secţiei noastre au fost şi vor fi în continuare lângă noi, sprijinind sportul de masă şi tenisul agniţean.
Vă mulţumim din tot sufletul tuturor şi vă asigurăm de stima şi respectul nostru.
„La Mulţi Ani” cu sănătate şi multe bucurii tuturor agniţenilor!
Next
Postare mai nouă
Previous
This is the last post.