vineri, 3 mai 2013


Pe 1 iunie 2013, oraşul Agnita va fi gazda celei mai importante competiţii sportive amatoriale destinate copiilor, „Turneul Naţional Amatur pentru copii şi şcolari, la tenis de masă”.
Desemnarea CS Agnita ca organizator al acestei competiţii reprezintă o mare onoare pentru noi toţi: secţia de tenis de masă, Consiliul Local, Primăria şi, nu în ultimul rând, pentru locuitorii oraşului nostru. Este o mare realizare faptul că, iată după numai doi ani de la înfiinţare să fim desemnaţi pentru organizarea unui eveniment sportiv naţional al sportului de masă de asemenea anvergură.
Suntem conştienţi de importanţa acestui moment şi vom face totul pentru a asigura cele mai bune condiţiicelor 100 de participanţi din toată ţara şi a întâmpina cum se cuvine ziua de 1 Iunie, sărbătoarea internaţională a copiilor.
Organizatorii competiţiei au iniţiat deja o campanie pentru strângera fondurilor necesare desfăşurării acestui turneu şi invită Consiliul Local şi Primăria oraşului Agnita, agrnţii economici şi toţi oamenii de bine din oraş să participe eficient la realizarea acestui obiectiv. Să arătăm tuturor că nr pasă de copiii noştrii şi că pasiunea pentru sport poate înfrânge orice barieră, fie ea economică, etnică ori socială.
Pentru contribuţia dvs, de orice natură, puteţi contacta organizatorii în mod direct sau puteşi opta pentru depuneri în contul CS Agnita menţionat mai jos, cu  specificaţia: „Pentru Turneul de tenis de masă”.
CS AGNITA- CIF 15133005
RO76RZBR0000060012750160
RAIFFEISEN BANK
Vă invităm pe toţi pasionaţii tenisului de masă de pe Valea Hârtibaciului să paricipaţi la desfăşurarea acestui eveniment, sâmbătă 1 Iunie 2013, începând cu ora 10.00, în sala de sport a oraşului din incita Liceului „AT Laurian”.
Vă mulţumim şi vă asigurăm de stima şi respectul nostru.
Organizator, Csaba Zedler. 0766 293 569