joi, 28 februarie 2013

de Bogdan Albu

Voluntarii Crucii Roşii Subfiliala Agnita lucrează de zor la confecţionarea a peste 200 de mărţişoare care în final le vor aduce bucurie unor persoane vârstice defavorizate din Agnita. Campania „Dăruieşte Primăvară” a început pe data de 18 februarie şi se va încheia la începutul lunii martie cînd pachetele cu alimente vor ajunge pe la vârstici.
Atmosfera primei etape de campanie este una de primăvară... jovială şi plină de speranţă. Voluntarii îşi pun toată priceperea, dăruirea şi speranţa că mărţişoarele de diferite forme, mărimi şi culori confecţionate manual de către ei vor avea succes în rândul agniţenilor.
Aceste mărţişoare pot fi cumpărate începând din 26 februarie şi până în 1 martie de la bazarul caritabil organizat în centrul oraşului. Bucuria pe care persoanele defavorizate o vor simţi la finalul camaniei este nepreţiută, de aceea nici mărţişoarele nu au un preţ fix. Fiecare cumpărător plăteşte atât cât consideră că este nevoie pentru a sprijini campania caritabilă. Din fondurile strânse în urma bazarului se vor cumpăra alimente care vor fi donate unor persoane vârstine din Agnita. De aceea sunt aşteptaţi cât mai mulţi cumpărători care să dăruiască primăvară cât mai multor vârstici.