duminică, 1 iunie 2014

Până să treacă prin febra examenului de Bacalaureat care le bate în ușă din ce în ce mai tare, elevii claselor a XII-a de la Colegiul Tehnic „A.T.Laurian“ din Agnita au găsit răgaz să se bucure de ultimul eveniment spectaculos din viața de licean.
Deși primul gând cu care au urcat pe scenă concurenții din cele 8 perechi participante la Balul Majoratului de anul acesta a fost distracția, aceștia au încercat totodată să-și demostreze cunoștințele, îndemânarea și talentul sperând ca la final să primească titlul de Miss și Mister Majorat 2014.
Organizatorii evenimentului, clasele a XI-a coordonați de profesorii Sârbu Stelian, Mareș Corina, Zămăcău Cornelia și Muntean Mioara, i-au pus nu o dată pe concurenți în dificultate spre amuzamentul spectatorilor care au umplut sala fostului cinematograf.
După ce participanții au trecut cu brio prin probe de îndemânare și cultură generală, notele juriului format din elevi și profesori i-au desemnat câștigători pe Roman Ștefana și Naicu Ciprian, perechea numărul 7, reprezentantă a clasei XII B. “Suntem foarte bucuroși. Ciprian nici nu a vrut să participe la început dar l-am convins și uite că am câștigat”, a declarat Ștefana Roman la sfârșit.
Deși a fost un eveniment dedicat claselor a XII-a, Balul Majoratului i-a avut protagoniști și pe alți elevi ai Colegiului Tehnic „A.T.Laurian“ din Agnita. Aceștia au pregătit diverse momente de dans și actorie stârnind în dese rânduri ropote de aplauze din partea publicului. Dacă evenimentul a fost deschis cu un moment emoționat care a îmbinat dansul cu umbrele pus în scenă de doi elevi ai clasei a X-a A, același sentiment a dominat și la sfârșit când toți elevii claselor a XII-a au urcat pe scenă pentru probabil unul dintre ultimile momente în care se află âmpreună în această scurtă dar memorabilă viață de licean.
B. Albu